In Meisjes Kijken geven Pedro de Bruyckere en ik een blik in hedendaagse meisjescultuur. Mijn eigen meisjestijd beleefde ik in Zeist, waar ik ben geboren en opgroeide. Mijn herinneringen aan Zeist bestaan onder andere uit dansjes doen op Madonna in de speeltuinen van de nieuwbouwwijk en – later – op vrijdagmiddag naar de cafés Lambik en LaDada gaan. Vanwege mijn speciale band met Zeist signeer ik op zaterdag 14 december bij boekhandel Kramer & Van Doorn in Zeist.

Meisjes Kijken laat zien wat waar is van het beeld dat media over meisjes schetsen en laat de lezer kijken vanuit het perspectief van de meisjes zelf. Het is een perfect kerstcadeau voor ouders, jongerenwerkers, grootouders, buren, docenten en alle andere mensen die pubermeisjes in hun omgeving hebben, gaan hebben of hebben gehad. 

Ik ben aanwezig van 14 tot 16 uur.