Profiel: Groot, blond en luidruchtig

Linda Duits - totaal - 18apr14 (2)Op 25 november vindt het Gala van de Wetenschap plaats in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Tijdens deze avond, georganiseerd door Het Parool, Folia en New Scientist, mag ik een column voordragen. Ter gelegenheid schreef Clara van der Wiel een profiel van mij. Het verscheen in Folia, Het Parool en New Scientist. Vincent Crone, Gyurka Jansen en Liesbet van Zoonen geven een kritisch portret van mij als groot, blond en luidruchtig.

Alles in het profiel klopt, behalve dat ik niet meer verbonden zou zijn aan een universiteit: sinds 2011 ben ik geaffilieerd met de Universiteit Utrecht, Instituut voor Cultuurwetenschappelijk Onderzoek, afdeling Genderstudies. Laten we hopen dat ze in Utrecht de Folia niet lezen!

Hier klikken leidt direct naar de pagina in Folia.

(c) foto: Danny Schwarz (mag niet zonder toestemming gebruikt worden!)