Bij NOS op 3: Een imago kopen?

NOS op 3 logoEen bedrijf waar je een beter imago kan kopen? NOS op 3 leek op het spoor van een Nederlands platform om precies dat te doen. Geen bekende vrienden, maar wil je die wel graag op je feestje? Bij The Good Life Agency zouden BN’ers klaar staan om ingehuurd te worden.

NOS op 3 vroeg me om een reactie op het kopen van imago. Ik vertelde dat we ‘de tijd van de online status weer een beetje voorbij’ zijn: ‘Veel vrienden hebben op Facebook en daar een status aan ontlenen is een beetje over.’ We hunkeren nu juist naar authenticiteit en waardevolle contacten.

Lees het hele verhaal bij NOS op 3.

Het bedrijf, The Good Life Agency, is inmiddels ontmaskerd als hoax van Sire. Met de campagne ‘Voor wie doe jij het eigenlijk’ wil Sire mensen bewuster maken van de vraag of je keuzes maakt voor je zelf of om te voldoen aan de verwachtingen aan anderen.