Al een paar jaar schrijf ik columns voor Folia, de ene keer over seks, de andere keer over academische zaken. Ik was zeer verheugd dat AUP de sekscolumns wilde bundelen en binnenkort is het dan zo ver: Seks op z’n Duits verschijnt 8 mei. De columns zijn op thema geordend (zoals Beginnen, Behouden, Vergelijken) en zijn voorzien van illustraties van Gemma Pauwels. Bestel hier!

Het boek wordt 17 mei feestelijk gelanceerd in Spui 25, met bijdragen van Glenn Helberg, Milou Deelen en Bob van Toor. Iedereen is welkom, aanmelden verplicht.

Anderen vonden de bundel alvast tof: 
‘Van Aseksueel tot Zelfbediening: Duits behandelt zo’n beetje elk aspect van de menselijke seksualiteit, op een goed onderbouwde, grappige en onweerstaanbaar begrijpelijke manier.’
– Aafke Romeijn, muzikant, schrijfster en journaliste

“Seks op z’n Duits is een crazy interessant boek over seks als maatschappelijk fenomeen. Ik heb er heel veel van geleerd en heel veel om gelachen!”
– Tim den Besten, presentator en programmamaker

Flaptekst:
Seks op z’n Duits gaat over seksuele ervaring. Over wat mensen doen in bed, maar ook over de weg daarnaartoe en het gedoe eromheen, over hulpmiddelen en handigheden, over liefde en lichaamsdelen. Wanneer telt iets eigenlijk als seks en wanneer mag je ‘ik hou van jou’ zeggen? Moeten we vrezen voor de komst van seksrobots? En kun je op basis van wetenschappelijk onderzoek je seksleven verbeteren?

Omdat deze columns oorspronkelijk verschenen in studentenblad Folia schrijft Linda vaak over studentenseks, maar je hoeft geen student te zijn om seks op z’n Duits te beleven.