In De Groene over mijn tijd bij DeJaap/ThePostOnline

Het gaat niet goed met de rechtse online media. Advertentie-inkomsten lopen terug en sites als GeenStijl en The Post Online zoeken naar nieuwe manieren, zoals abonneemodellen, om het hoofd boven water te houden. Het voor hen zo kenmerkende taalgebruik is inmiddels overal te horen, denk aan ‘klimaatdrammers’ en ‘witte wijn sippende elite’.

Redacteur Coen van de Ven schreef er voor De Groene een achtergrondstuk over. Ik sprak uitgebreid met hem over mijn tijd bij DeJaap, dat later The Post Online zou worden. Als een van de mede-oprichters geloofde ik in 2009 dat het mogelijk was een opiniesite te maken waar mensen van alle politieke kleuren samen konden komen. Toen ThePostOnline van start ging, verliet ik de redactie en werd ik betaald columnist. In juni 2015 ben ik volledig gestopt bij de site.

Het artikel is hier te lezen.