Corona-aanbieding! Dolle Mythes en Seks op z’n Duits voor slechts €5

Het zijn rare tijden onder ‘corona’: al mijn sprekersklussen zijn afgezegd en mijn onderwijs moet ik online inrichten. Gelukkig valt de economische schade voor mij voorlopig nog mee. Veel mensen zitten thuis: soms heel druk, maar soms duimen te draaien. Tel die twee dingen bij elkaar op en je hebt een corona-aanbieding!

Koop nu mijn boeken Dolle Mythes en/of Seks op z’n Duits voor een luttele €5 (afhalen in Amsterdam, kan contactloos) of €10 met de post. Uiteraard zal ik de boeken voor je signeren. Ook leuk als cadeau voor mensen in zelf-quarantaine!

Stuur me een mail op info@lindaduits.nl met je voorkeur voor afhalen of met je adres, en ik stuur je een tikkie.

UPDATE: Helaas is mijn voorraad boeken op. Seks op z’n Duits is alleen nog tweedehands verkrijgbaar. Dolle Mythes kan je nog bestellen in de boekhandel.

Dolle Mythes (2017) is een frisse factcheck van feminisme toen en nu, waarin ik reflecteer op een aantal bekende klachten over ‘het’ feminisme, zoals het verwijt dat feministen mannenhaters zijn of dat de beweging te wit is/was. NRC roemde het boek als “Vakkundig, helder en met humor”.

Seks op z’n Duits (2018) is een bundel met mijn sekscolumns die verschenen in Folia. Het gaat over wat mensen doen in bed, maar ook de weg daarnaartoe, over hulpmiddelen en handigheden , over liefde en lichaamsdelen. Je hoeft geen student te zijn om seks op z’n Duits te beleven.