Onder Mediadoctoren 124, Aantekeningen uit het ondergrondse 20In deze laatste aflevering van de speciale coronareeks kijken de Mediadoctoren terug. Het lijkt alsof de bevolking heeft besloten dat per ‘1 juno’ de crisis ten einde is gekomen. Maar hoe sluiten we het verhaal af zonder catharsis? En hebben we nu juist heel veel of heel weinig meegemaakt?

Corona eindigde ook met onaanvaardbaar racisme en seksisme: het politiek inhouden was duidelijk ook voorbij. We praten over grondrechten en wit ongemak. We blikken terug op en kijken vooruit naar de stand van het hoger onderwijs. Wreekt het gebrek aan een lobby zich? Waarom verzetten universiteiten zich niet?

We danken alle collega’s die bijdrages hebben ingestuurd voor deze reeks. Volgende week hervatten we de reguliere programmering.

Meer informatie hier. U kunt deze podcast ook beluisteren via iTunes of Stitcher.