Bij VPRO Zomergifjes: over knuffelen en haters

Zomergifjes is de internettegenhanger van Zomergasten. Dit jaar was het tweede seizoen en ik had de eer de eerste gast te zijn in een illuster rijtje met ook Willy Wartaal en Simone van Saarloos. Tim den Besten interviewt me vanuit de parkeergarage van de VPRO over mijn werk, mijn liefdesleven en waarom sommige mensen LOLCATS gevaarlijk vinden. Het item is hieronder te zien.

Het programma wordt gemonteerd uitgezonden en dus zie je niet al mijn gifjes. Dat waren:

Mijn reactie toen ik gevraagd werd voor Zomergifjes
If George R. R. Martin wrote The Lion King
Wedding Crashers I’m sorry I’m not sorry
Star Wars Unlimited Power
IJsbeer wordt geknuffeld
Verbaasde kat
The Hound (GoT) houdt echt van kip
Heel blij Koekiemonster
Science
Keep hatin’
En mijn keuzegif