Boeklancering ‘Meisjes Kijken’ over meisjes, media en cultuur

Deze week kwam Meisjes Kijken uit, het boek van Pedro de Bruyckere en mij over meisjescultuur. Donderdagavond 24 oktober organiseert Uitgeverij Van Duuren een boeklancering met paneldebat over meisjes, media en cultuur.

19.00 Welkom
19.10 Boekpresentatie door Pedro de Bruyckere
19.20 Paneldebat over meisjes, media en cultuur met Hadjar Benmiloud (columnist Spits, bezig met oprichten vrouwenplatform Phileine), Justine Pardoen (hoofdredacteur Ouders Online, auteur van Focus! Over Sociale Media als Grote Afleider) en Linda Duits. Centraal staan stellingen als ‘Miley Cyrus is een goed rolmodel voor meisjes’.
19.50 Slotdiscussie met vragen
20.00 Gelegenheid tot signeren

Fatihya Abdi is gespreksleider.

Geïnteresseerden zijn welkom in De Nieuwe Boekhandel als ze zich aanmelden (er is beperkte ruimte). Journalisten die een recensie-exemplaar willen aanvragen kunnen zich wenden tot Roderik Teunissen van Van Duuren.