Onder Mediadoctoren 75, het einde van televisieVroeger was de televisie hét medium voor vrijetijdsbesteding. Alle meubels in de woonkamer waren er op gericht. Maar met de komst van sociale media, streamingdiensten en mobiele apparaten lijkt het oude medium te verbrokkelen. Nadert televisie zijn einde? Op welke manier zal het voortbestaan? In deze aflevering verwonderen de mediadoctoren zich over de definitie en huidig gebruik van televisie. Dat doen ze met Maarten Reesink, universitair docent Mediastudies aan de Universiteit van Amsterdam.

In deze aflevering hebben de doctoren het over de ontwikkeling van televisie en de mogelijke toekomst ervan. In het interview vertelt jonge maker Cesar Majorana over het verschil tussen tv op tv en tv op internet en in het item hebben we het over de generationele verschillen in het kijken van televisie.

Meer informatie hier. U kunt deze podcast ook beluisteren via iTunes of Stitcher of bekijken via YouTube.